23 jun 2010, 20:12

A можеше в сърцата ни да никнат маргаритки 

  Poesía
557 0 3

A можеше в сърцата ни да никнат маргаритки

 

“Why is it something so good just can't function no more?” -

 Joy Division

 

Защото твърде грапави и глухи станахме

от писъци сърдечни и слова обични.

А и... забравихме за "заедно", а можеше

без дъжд в сърцата ни да никнат маргаритки.

 

И можеше светът да е в краката ни,

а пък ний да скачаме върху дъгата!

И в стомаха тез' летящи пеперуди

да напомнят, че и цветна е съдбата.






*http://www.youtube.com/watch?v=3Ii8m1jgn_M

© Цвет Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??