4 jul 2018, 23:49

А после... 

  Poesía
593 0 1

Ни хитра, нито пресметлива,
наивна даже съм - по детски.
Ръка подавам доверчиво
без користно да правя сметки.
А после ближа люти рани
и се заричам: "Nevermore".


Ала доброто в мен остава
на страницата. Незатворена.

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??