Няма късна любов. Стига тъпи съвети!
Оглушахме за думите зли.
Етикети градът на душите ни лепи.
Ние слепи сме. Тях ги боли.
Няма грешна любов. А разбрана погрешно.
Присмех лепват ни - мазно петно.
С вятър луд сме в душите и все ни е смешно.
Kлюки шият - от паяк платно.
Няма трудна любов, па макар и последна.
Гняв върви по игли босоног.
Този град насмешливо и зло ни погледна,
а през сълзи усмихна се Бог.
© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados