Nov 11, 2018, 5:38 PM

...а през сълзи усмихна се Бог.... 

  Poetry
457 14 19

Няма късна любов. Стига тъпи съвети!
Оглушахме за думите зли.
Етикети градът на душите ни лепи.
Ние слепи сме. Тях ги боли.

 

Няма грешна любов. А разбрана погрешно.
Присмех лепват ни - мазно петно.
С вятър луд сме в душите и все ни е смешно.
 Kлюки шият - от паяк платно.

 

Няма трудна любов, па макар и последна.
Гняв върви по игли босоног.
Този град насмешливо и зло ни погледна,
а през сълзи усмихна се Бог.

© Надежда Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??