27 jun 2007, 9:29

А сега ? 

  Poesía
488 0 4

А сега?

 

Някой ден ще съм жива и смела,

ще изпращам отгоре цветя,

ще вървя, свойта сила поела,

из всекидневната суетня!

 

Някой ден ще печеля със съвест

и, внедрила в нещастие смях,

ще създавам щастливи известия,

победила човешкия грях!

 

Някой ден ще поема по пътя,

изначалната радост дочакала!

Върху сивия делник ще стъпя

и ще вдигна над сенките факела!

 

Някой ден! Някой ден по-щастлива

ще превърна живота в дъга,

отразила зората пенлива,

ще съм жива в пролетта след снега!

© Надя Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??