2 ago 2007, 11:15

А сега... 

  Poesía
651 0 1

А сега спокойно.
Преброй до три
и изхвърли цялата
тежест от тялото си.
Едно. Две.
Три.
Отпусни се.
Всеки от нас е бил
нараняван, всеки е бил
мишена за отровни стрели.
А сега спокойно.
Дишай-издишай,
бавно, полека - не си
играй с въздуха.
Навсякъде има нови
врати.
Стари не се опитвай
да отваряш, бравите им
отдавна са ръждясали.
А сега спокойно.
Не бързай, ако не знаеш
къде отиваш.
Времето не се връща,
но пък продължава
напред и не се оплаква.
Нали?
А сега спокойно.
Поеми си глътка въздух
и избери врата.

© Звездичка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??