2 feb 2014, 19:06

А трябва! 

  Poesía
382 0 0

"Хайде, Здравей!"
... започваш с клишета.
Но, стига, недей ...
не търся момчета,
мъже. Не търся въобще.
Звучи нелогично.
За мене си време дойде,
приемай го лично.
Последно забравих да кажа-
Довиждане. (Sorry).
И с гримаси аз да замажа
твоите чупки и пози.
Абстрактно звучи ти -
до скоро. Лесно се връзваш.
Егоизъм от мене вземи си,
с него се трудно обвързваш.
А трябва!
Колана ми ти не затягай...
Непокорна съм (по нервите лазя ти)
Откровена съм - ходи се "щракай",

егото за друг аз пазя си.
"Хайде, bye bye!"
... лесно отказа се.
От утре до вчера. Край.
"Силният" може би разкая се.
А трябва!


© Емилия Йорданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??