21 nov 2010, 22:03

А тъмнината ражда бели кончета... 

  Poesía » Otra
1711 0 21

Прицелвам свечереното пристанище,
за да разстрелям следващия изгрев.
Ще звънна в Рая да му кажа: Майната ти!
И Адът от добро ще ме пречисти.

Разменям еднорог за две кобили.
И Тъмнината ражда бели кончета.
Раздавай ризи, крадени от ближния,
ако поискаш някой да те помни.

До гуша ми дойде от изкупления!
Глупаците се раждат за послушници.
Обичам Господ. Дяволски е верен,
когато се осланя на предчувствията ми.

© Павлина ЙОСЕВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??