2 jul 2007, 22:53

А всъщност не знам :) 

  Poesía
470 0 1
Толкова близо, а всъщност далече.
Толкова истини, а всъщност лъжи.
Толкова спомени топли,
които никой не помни и боготвори.

Една любов защо се забравя?
Как става любов? И какво значи тя ?
Един безмислено крив зов?
Зов голям, но на петна.

Една сърцераздирателност млада,
една сянка, зад голяма скала.
Страх и красива измама...
И една невъзможно фалшива сълза...

© Рози Бонбонкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??