22 nov 2007, 11:48

* * * 

  Poesía » Otra
693 0 10
 

Свобода

 

Не можеш да затвориш

морето във бутилка.

Веднага щом го сториш -

превръща се в мътилка.

© Петър Варчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??