14 ago 2015, 16:47

* * * 

  Poesía » De amor
352 0 0

Сърцето бие лудо,

мислите не спират да прииждат

една след друга,

очите не спират да търсят,

но думите спряха, спряха се 

и сякаш се страхуват да бъдат казани...

© Боряна Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??