14.08.2015 г., 16:47 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
353 0 0

Сърцето бие лудо,

мислите не спират да прииждат

една след друга,

очите не спират да търсят,

но думите спряха, спряха се 

и сякаш се страхуват да бъдат казани...

© Боряна Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??