13 ago 2009, 20:04

* * * 

  Poesía » De amor
507 0 1

Понякога сърцето ме боли,

понякога душата ми се гърчи,

очите ми са пълни със сълзи

и всичко в мен се мъчи.

 

Не можеш ли да видиш страха в моите очи,

страх от загубата, страх от самотата,

не можеш ли да видиш душата колко ме боли,

боли от липсата на топлината.

 

Всичко в мен копнее за любов,

за капчица нежност сърцето ми те моли,

за топла усмивка, не поглед суров,

за твоята обич сърцето ми се бори.

 

Понякога сълзите парят моето лице,

понякога от всичко се отричам,

и всичко е, защото си в моето сърце,

и всичко е, защото те обичам!

© Дани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??