18 dic 2007, 21:56

........... 

  Poesía » Otra
849 0 8

Бледа сянка на усмивка

по сухите устни разля се,

рана душевна, парлива

нивга не ще да зарастне.

Очите, доскоро жизнени,

от искра надежда огрени,

топят се във тежките истини,

гаснат от болка и мъка заляни!

© Ралица Колева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??