18 дек. 2007 г., 21:56

........... 

  Поэзия » Другая
985 0 8

Бледа сянка на усмивка

по сухите устни разля се,

рана душевна, парлива

нивга не ще да зарастне.

Очите, доскоро жизнени,

от искра надежда огрени,

топят се във тежките истини,

гаснат от болка и мъка заляни!

© Ралица Колева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??