18.12.2007 г., 21:56 ч.

........... 

  Поезия » Друга
860 0 8

Бледа сянка на усмивка

по сухите устни разля се,

рана душевна, парлива

нивга не ще да зарастне.

Очите, доскоро жизнени,

от искра надежда огрени,

топят се във тежките истини,

гаснат от болка и мъка заляни!

© Ралица Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??