Във първи клас буквите аз
ще уча, във втори клас
таблицата за умножение аз
ще уча. Във трети клас, за
природата и животните аз
ще уча, във четвърти аз,
книжки ще чета. В пети,
подлог и сказуемо аз ще
уча, във шести физика и
химия аз ще имам, в седми
с дробите ще ми е трудно.
В осми, всички ще се съберем,
във девети, само момичета и
три момчета ще има. В десети,
аз чужд език ще уча, в единадесети
аз рускиня ще ставам. И ето, влакът
пристига, аз облечена в бяло,
всички стоят и гледат и в един
глас - 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Yeah
© Надя Димитрова Todos los derechos reservados