21.06.2024 г., 20:11 ч.

*** 

  Поезия » Свободен стих
82 0 0

Във първи клас буквите аз

ще уча, във втори клас

таблицата за умножение аз

ще уча. Във трети клас, за

природата и животните аз

ще уча, във четвърти аз,

книжки ще чета. В пети, 

подлог и сказуемо аз ще 

уча, във шести физика и 

химия аз ще имам, в седми

с дробите ще ми е трудно.

В осми, всички ще се съберем, 

във девети, само момичета и 

три момчета ще има. В десети, 

аз чужд език ще уча, в единадесети 

аз рускиня ще ставам. И ето, влакът 

пристига, аз облечена в бяло, 

всички стоят и гледат и в един 

глас - 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 

Yeah

© Надя Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??