Ако изкачваш Еверест
и бързаш към върха,
ще си пропуснал ПЪТЯ,
блестящ от красота.
Еверест е само целта.
Погледни назад!
Наградата –
притихнала
се крие във тревата,
снега,
във всяка стъпка
към върха.
© Благодат Todos los derechos reservados
Най-сладко е когато, погледнеш изминалият път към победата!