16.08.2010 г., 9:22 ч.

* * * 

  Поезия
508 0 1

Ако изкачваш Еверест

и бързаш към върха,

ще си пропуснал ПЪТЯ,

блестящ от красота.

 

Еверест е само целта.

 

Погледни назад!

       Наградата –

                притихнала

се крие във тревата,

снега,

      във всяка стъпка

                        към върха.

© Благодат Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Мъдро и реално. Поздравления.
    Най-сладко е когато, погледнеш изминалият път към победата!
Предложения
: ??:??