3 jun 2016, 7:55

Абсолют 

  Poesía » Otra
441 0 0

абсолют? 
нима човек е достигнал това състояние? 

сърцето крие свои потайности
в тях кипят страсти и мъка
подвластни на злия си гений.
коя е истината за теб, за мен?
за мен истина, за теб лъжа.
времето променя представи,
закономерности, завети.
земята върти се по свои закони.
малко живеят по древните мъдрости.
красиви думи, илюзии...
сън в съня. 
живот, кога го живеем?
тук на земята е нашият Рай и Ад...

© Виктор Добрин Димитров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??