3 июн. 2016 г., 07:55

Абсолют 

  Поэзия » Другая
439 0 0

абсолют? 
нима човек е достигнал това състояние? 

сърцето крие свои потайности
в тях кипят страсти и мъка
подвластни на злия си гений.
коя е истината за теб, за мен?
за мен истина, за теб лъжа.
времето променя представи,
закономерности, завети.
земята върти се по свои закони.
малко живеят по древните мъдрости.
красиви думи, илюзии...
сън в съня. 
живот, кога го живеем?
тук на земята е нашият Рай и Ад...

© Виктор Добрин Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??