15 nov 2018, 8:56  

Абсурдът в съвременния свят е пълен 

  Poesía » Filosófica, Civil
423 1 0

Сипвай...

докато ледът се вдигне,

докато чужди думи в устата не пораснат,

докато в огледалото друг намигне,

докато истини с лъжи се сраснат.

 

Сипвай...

докато страхове в хулене подслон намерят,

докато мъка в ненавист не премине,

докато истини вече не се споделят,

сипвай инак ще заспиме.

© Филип Филипов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??