Nov 15, 2018, 8:56 AM  

Абсурдът в съвременния свят е пълен 

  Poetry » Phylosophy, Civilian
431 1 0

Сипвай...

докато ледът се вдигне,

докато чужди думи в устата не пораснат,

докато в огледалото друг намигне,

докато истини с лъжи се сраснат.

 

Сипвай...

докато страхове в хулене подслон намерят,

докато мъка в ненавист не премине,

докато истини вече не се споделят,

сипвай инак ще заспиме.

© Филип Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??