23 abr 2008, 22:14

Ад 

  Poesía
921 0 4

Няма слънце,

няма цветя,

Раят не съществува,

пътувам към Ада

и сякаш на клада

изгарям.

Остава само пепелта,

сива и мрачна следа

на една жена,

повярвала в любовта.

© Богдана Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??