23 апр. 2008 г., 22:14

Ад 

  Поэзия
934 0 4

Няма слънце,

няма цветя,

Раят не съществува,

пътувам към Ада

и сякаш на клада

изгарям.

Остава само пепелта,

сива и мрачна следа

на една жена,

повярвала в любовта.

© Богдана Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??