15 mar 2017, 21:39

Ад и Рай 

  Poesía » De amor, Verso libre
532 0 1

...и ако някой ден се избавиш от страха,

който таиш в себе си -

заповядай в моя скромен Ад,

за да ти покажа какво е Раят!

© Мария Todos los derechos reservados

...

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??