17 ago 2007, 10:30

* * * 

  Poesía
628 0 2
Защо трябва аз злото да отричам
и като всеки в доброто да се вричам,
като във всеки човек зло живее,
както свещта не спира да тлее...
Господ обичта ми безмилостно затри
и до време виках "Господи, как боли..."
но абсолютно никой не ме съжали
и сега аз и злото сме на ти !

© Оля Валериева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??