17.08.2007 г., 10:30 ч.

* * * 

  Поезия
617 0 2
Защо трябва аз злото да отричам
и като всеки в доброто да се вричам,
като във всеки човек зло живее,
както свещта не спира да тлее...
Господ обичта ми безмилостно затри
и до време виках "Господи, как боли..."
но абсолютно никой не ме съжали
и сега аз и злото сме на ти !

© Оля Валериева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??