Най-доброта защита е нападението.
А ти да се защитиш, не пропускаш...
Стремиш се да ти е лошо поведението.
"Извинявай" по погрешка не допускаш.
Опиташ ли да ме раниш, няма да бягам.
Трънливите ти устни ще ухапя с апетит!
Към огъня ти бесен с желание посягам.
По теб отпечатвам раните си да сме квит.
Любовта ми е факел и отвътре ме изгаря,
но бутнеш ли го, пожар ще се възпламени.
В себе си отглеждам стихия и ще те опаря.
Ще те накажа с обичта, която ми причини!
Ако си Дяволът, най-грешната ще стана.
В ада ти ще дойда. На рай ще заприлича.
Когато всичко ме боли, напук ще остана.
Моето мъчение е на инат да те обичам...
© Лора Todos los derechos reservados