11 sept 2010, 23:09

Аеробика 

  Poesía
648 0 3

 

 

Аеробика

 

Под музикални  звуци 

ти  играеш.

Подскачаш, клякаш,

ни се  маеш.

Да е  стегната 

твоята  снага,

ще  се  потиш

час  сега.

Дупе  ще  въртиш

в  синхрон.

Да  се  харесаш

на  стария  "Галфон".

А  утре

ще  те  боли  гърбът

и  ще  го  разтрива

пак "Ръбът".

Скачай, тичай  и  играй,

тъй   при здраво  гадже

животът за  мен

е  рай!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Е,ако спортуваш редовно, а не от дъжд на вятър, ше заякнеш и няма нищо да те боли! Поздрав!
  • Ми то , на стари години всички пощуряхме-аз също ходя!
  • Редува аеробиката с рехабилитация???
Propuestas
: ??:??