Аеробика
Под музикални звуци
ти играеш.
Подскачаш, клякаш,
ни се маеш.
Да е стегната
твоята снага,
ще се потиш
час сега.
Дупе ще въртиш
в синхрон.
Да се харесаш
на стария "Галфон".
А утре
ще те боли гърбът
и ще го разтрива
пак "Ръбът".
Скачай, тичай и играй,
тъй при здраво гадже
животът за мен
е рай!
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени