14 abr 2022, 6:33

Аферим 

  Poesía » Filosófica, Civil, Otra
371 0 1

Ще подкрепим ли санкциите нови?
И с НАТО ли ще бъдем занапред?
Дали ще сме народ или окови
ще влачим в устрем тъп и слеп?

 

Защо ни е море? Ний Атлантик
си имаме... През няколко земи.
Канадски имаме си политик -
върхът на министерствата ни да краси.

 

Културно лидерче се пръкна, от къде?
Красиво, нежно - не като момче...
Като момиче хубавичко, ах!
Пердах ли да му турна или... Бах?!?

 

И Укро-мафия дойде ни тук, на крак...

Уж да помагаме - но, питам: Кой тъпак,
си мисли, че фашагите изпечени
са жертви най-невинни и обречени?

 

И никой-нищичко за утрешния ден
не казва, как ще ги търпим?
Когато наща мафия, омразна
се гушне с тях, бре... Аферим!

© Бостан Бостанджиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Какво да кажа - Всички сме с автомат в едната ръка и сърп и чук в другата...
Propuestas
: ??:??