18 may 2011, 23:13

Against all odds 

  Poesía » Otra
531 0 1


Имало едно време 1 малко момче,

живеело само,

няма значение къде.


Разправят, било лудо -

често изведнъж започвало да вика -

искало стихиите в битка да предизвика.


Казал им:

От вятъра по-бърз бил,

от океана по-дълбок.

Решило да предизвика,

дори самия Бог.


И естествено, стихиите го връхлетели:

Огънят му изпратил Ада,

Водата го заляла с потоп,

а над него се изсмяла Съдбата

с глас жесток:


"Ха, виж се, ти избра това,

ти сам реши да си кретен!"

А момчето отговорило:

" - Млъквай, Съдба,

Аз управлявам теб.

А не ти мен."

 

© Някой Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много точно.Всеки сам твори съдбата си ! Харесвам. (( =
Propuestas
: ??:??