Ax, kak искам утре, като се събудя,
да няма в очите ми сълзи
и никакви горчиви спомени
от мрачните и тъжни дни.
Ax, kak искам утре, като се събудя,
да направя някого щастлив.
Да му вдъхна капчица надежда
с този малък стих.
Aх, как искам утре, като се събудя,
светът да е някак си добър.
Да няма студени камъни в телата,
а само горещи въглени в сърцата.
© Пламена Добрева Todos los derechos reservados
Дано никога няма сълзи в
очите ти, освен от радост.
С обич.