19 abr 2021, 2:54

Ах, мой велосипед 

  Poesía » De humor
435 0 0

Влюбена аз безкрайно,

хич не ми и пука,

чувствам се идеално...,

Обичам го безчет,

лети душата ми със него

и ме превръща във поет..., 

Раздвижва той идеално

телесата и стегнати ми

прави и бедрата...

и капки там като роса се

стичат, играят с кожата,

надничат...

Попива с блуза влажното

ми тяло, ах, как е меко,

как е бяло...,

а задника пък как разстрива

и целулита масажира...

еххх, да ви кажа...

чувствам се щастлива!

Слънце грее във очите,

вятър вее във косите...

и с него пъстри са мечтите...

Аз обичам си го от сърце

и здраво стискам дръжките

със двете си ръце.

Много ми е пъргав той безчет,

о, мой червен прекрасен

мил велосипед!

Нема мързел, нема...влюбена съм

- имам среща със велосипеда!

© Милка Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??