Влюбена аз безкрайно,
хич не ми и пука,
чувствам се идеално...,
Обичам го безчет,
лети душата ми със него
и ме превръща във поет...,
Раздвижва той идеално
телесата и стегнати ми
прави и бедрата...
и капки там като роса се
стичат, играят с кожата,
надничат...
Попива с блуза влажното
ми тяло, ах, как е меко,
как е бяло...,
а задника пък как разстрива
и целулита масажира...
еххх, да ви кажа...
чувствам се щастлива!
Слънце грее във очите,
вятър вее във косите...
и с него пъстри са мечтите...
Аз обичам си го от сърце
и здраво стискам дръжките
със двете си ръце.
Много ми е пъргав той безчет,
о, мой червен прекрасен
мил велосипед!
Нема мързел, нема...влюбена съм
- имам среща със велосипеда!
© Милка Стоянова All rights reserved.