28 jul 2009, 13:02

Ах, морето 

  Poesía » Otra
614 0 1

 

 

Ах, морето

 

 

Пясък парещ по краката,

слънце грее над водата,

морска пяна бие се в скалите,

а вълните, миещи следите.

Плаж лазурен,

трупнат в светлина,

 хора тичат по брега,

а морето сякаш ги приканва,

сякаш вика им „ела в нощта”.

Приливи и отливи,

като човешките емоции.

Приятелства, любови

и раздели нови.

Мечтите ще живеят във сърцето

и ще чакат да се сбъднат на морето.

© Цветана Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Слабо! Много слабо! "Пясък парещ под краката" от една страна, а от друга морето ги приканва "ела в нощта". Изобщооооо, тра-ла-ла! Обаче пък като има кой да ти го пуска тука, ПИШИ!
Propuestas
: ??:??