2 jun 2010, 12:00

Акцент 

  Poesía » De amor
641 0 4

запълвам тишината

с безполезно бъбрене...

първично захапване ме плъзва

по керемиден покрив -

там няма сигурност за топла прегръдка

акцентът е в детайлите

в контраст

със синия цвят на нощно небе -

не падай

плъзни се по улука

необуздана стихия наднича

от маслена картина на Ася Толедо -

един глас

като гръмотевица бълбука:

"изживей страховете

страховете изживей"

аз чакам

като дете на перваза -

там на краката си ще падне котето

а аз не знам

в кой цвят да те търся...

© Дима Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??