Ако ти помогнеш-не напомняй
Ако ти помогнат-разкажи
красивите моменти ти запомняй
а лошите ги забрави.
Когато обич притежаваш
ти нямаш нужда от промяна.
На хората със шепи даваш
душата ти е... тъй засмяна.
С доброто си и независим
от никого не си зависим.
Човек до себе си обичай
обичаш ли го-не отричай.
Когато всеки ден си отзивчив
и не говориш ти на хаос.
Тогава- другият до тебе е щастлив
целувка получаваш за аплаус.
Не пропилявай си живота мълчаливо
налей си старо вино и запей.
И прегърни я силно и свенливо
а дните си със радост изживей
Ако желаеш ти да си щастлив
премахни всяка своя лоша мисъл.
Така ще се почувстваш жив
живота ти ще има смисъл.
9.11.2020г
Елица Барякова.
© Елица Барякова Todos los derechos reservados