11 ene 2007, 20:56

*** (АКО) 

  Poesía
644 0 9

 

(рубая)


Ако теб покорят красиви очи,

никога ти пред тях смутен не мълчи,

защото помни - бързо минава животът,

а кажи им, що се в сърцето  роди.

 

© Вили Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??