20 feb 2008, 21:46

Ако... 

  Poesía
720 0 8

Ако... сърцето е тиха река,

кротко заливаща бреговете

и докосването е щедростта,

от която искрят очите, отразили

дълбоко скрити слънца, то

звездните ни сънища дали

ще се случат тука... на земята?

© Николинка Станчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??