20.02.2008 г., 21:46 ч.

Ако... 

  Поезия
651 0 8

Ако... сърцето е тиха река,

кротко заливаща бреговете

и докосването е щедростта,

от която искрят очите, отразили

дълбоко скрити слънца, то

звездните ни сънища дали

ще се случат тука... на земята?

© Николинка Станчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??