Feb 20, 2008, 9:46 PM

Ако... 

  Poetry
721 0 8

Ако... сърцето е тиха река,

кротко заливаща бреговете

и докосването е щедростта,

от която искрят очите, отразили

дълбоко скрити слънца, то

звездните ни сънища дали

ще се случат тука... на земята?

© Николинка Станчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??