10 abr 2007, 0:23

Ако 

  Poesía
677 0 1


                     АКО
Ако искаш да чуеш
на птичките песента,
рано трябва да станеш,
рано сутринта.


Ако искаш да чуеш
как тревата расте,
трябва на тучна морава
да се отпуснеш в пълна забрава!


Ако искаш да чуеш
как любовта те зове,
трябва сърцето ти да намери
друго горещо любящо сърце!


Ако искаш да чуеш
гласа на вечността,
трябва да проумееш
на живота същността!

2002 г., гр. Пловдив


© Мария Никленова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??