13 jul 2006, 0:36

Ако 

  Poesía
1238 0 3
Ако те целувах всеки път, в който исках, нямаше
да ценя толкова допира до теб!

Ако ти казвах всеки път "липсваш ми",
то тогава думите щяха да изгубят стойността си!

Ако поглеждах в очите ти и си позволявах да видя всичко,
което ми казват,
тогава едва ли щеше да е достатъчно тайнствено...

Ако ти казвах по една дума в момент на мълчание,
тогава как щеше да усетиш липса?

© Бобчо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??