20 may 2010, 23:06

Ако 

  Poesía
469 0 2

                      АКО

 

По дългия път на живота те срещнах,

станах твоя верен арестант.

Ти си моята вечерница - звездица вечна.

Даде ми любов и талант.

 

От теб не мога да избягам.

Завързан съм с любовно въже.

Слънце мое и моя тъмница.

Не посягай на други мъже...

 

Гордо крача в карето арестантско.

И мразя думичката свобода.

Зад мен оставам жени, пари, шампанско.

Ако лъжа, очите ще си избода...

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "Зад мен оставам жени, пари, шампанско.

    Ако лъжа, очите ще си избода..."
    Е..., пак ме завладя...
  • Прекрасно!!!
Propuestas
: ??:??