АКО
По дългия път на живота те срещнах,
станах твоя верен арестант.
Ти си моята вечерница - звездица вечна.
Даде ми любов и талант.
От теб не мога да избягам.
Завързан съм с любовно въже.
Слънце мое и моя тъмница.
Не посягай на други мъже...
Гордо крача в карето арестантско.
И мразя думичката свобода.
Зад мен оставам жени, пари, шампанско.
Ако лъжа, очите ще си избода...
© Мимо Николов Все права защищены
Ако лъжа, очите ще си избода..."
Е..., пак ме завладя...