24 abr 2010, 21:35

Ако беше възможно... 

  Poesía
739 0 1

Ако беше възможно
някой друг вместо нас да тъжи...
Ако беше възможно
някой друг да страда и да го боли,
да поема нашата болка,
мъката с нас да дели...
Ако беше възможно...
В този свят злобен и пълен с тъга
щяхме да бъдем по-силни и от смъртта...

 

© Елина Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • яко е
    но ови неможе никои вместо нас дори и на половина да скарби
Propuestas
: ??:??