Apr 24, 2010, 9:35 PM

Ако беше възможно... 

  Poetry
740 0 1

Ако беше възможно
някой друг вместо нас да тъжи...
Ако беше възможно
някой друг да страда и да го боли,
да поема нашата болка,
мъката с нас да дели...
Ако беше възможно...
В този свят злобен и пълен с тъга
щяхме да бъдем по-силни и от смъртта...

 

© Елина Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • яко е
    но ови неможе никои вместо нас дори и на половина да скарби
Random works
: ??:??